System U 

Resultaat in Vitaliteit

Heb je vragen over het ontwikkelen van je persoonlijke ontwikkeling, je geluk, maar ook over de stress of een onvrede die je mogelijk ervaart? Dan kunnen wij je snel en gemakkelijk inzicht geven met behulp van de VitalityScan voor individuen. De uitslag van de scan geeft je namelijk een EnergieLabel waarmee je direct inzicht krijgt waar je staat in jouw ontwikkeling en op welke wijze je grip krijgt op je ontwikkeling.

Hoe werkt het? 

We weten inmiddels dat wanneer we te veel stress ervaren, we vermoeid, geïrriteerd of emotioneel labiel raken. Wanneer we echter goed in ons vel zitten, zijn we betrokken, gebruiken we onze talenten voor wat we willen bereiken en ervaren we een hoge mate van algemene tevredenheid. Deze uitgangspunten zijn voor iedere persoon hetzelfde. 

Maar de manier waarop we moe, geïrriteerd, betrokken of tevreden worden, en de wijze waarop zich dat uit en hoe zich dat ontwikkelt, is relatief en is niet voor iedereen hetzelfde. Daarin ben jij uniek. En daarin zit nu precies de complexiteit van ons algoritme achter het EnergieLabel. De onderlinge verbanden berekenen deze relatieve waarden voor jou. Zo loop je nooit achter de feiten aan als het gaat om jouw geluk  

Kortom geeft het EnergieLabel je inzicht in je eigen energiebalans, en dat is eigenlijk alles wat je hoeft te weten om grip op je ontwikkeling te krijgen. Inzicht in je energiebalans is weten wat je moet doen en waar je moet beginnen om goed in je vel te komen en te blijven. En doen we dan niet automatisch wat goed bij ons past?